Over Ons

Oase Zorg is een multiculturele thuiszorgorganisatie gevestigd in Amsterdam oost, die hoogwaardige zorg verleent aan kwetsbare, eenzame 55+ senioren en hulpbehoevenden in Amsterdam en omgeving.

 

Vrijwilligers

Oase Zorg werkt met vrijwilligers, een onderdeel in de organisatie waar zij erg trots op is. Deze vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan de cliënten van Oase Zorg. Er wordt gericht gekeken welke werkzaamheden de vrijwilliger kan verrichten. Zo zijn er vrijwilligers die het fijn vinden om te koken of om een maatje/buddy te zijn van cliënten.

Werk en leer

Oase Zorg is een erkend leerbedrijf en biedt stages en leerwerkplekken aan studenten die een relevante opleiding volgen op mbo-niveau. (Administratief en zorg gerelateerde stage) Bij Oase Zorg wordt er gebruik gemaakt van leerbanen en flexibele onderwijsprogramma’s. In overleg met jou en je stagebegeleider geven wij vorm en inhoud aan je stage of leerwerkplek. Wij stimuleren jou om over bepaalde zaken na te denken en zelf oplossingen te vinden. Wij horen graag wat jij wilt leren en hoe wij jou de handvatten kunnen bieden om je doelen te behalen.

 

Wenst u nadere informatie? Neem vandaag nog contact op voor meer inzicht in onze diensten en/of een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.